Termeni si conditii

1.Termeni generali – Definiții         
Prezentul document conținând termenii și condițiile de utilizare ale site-ului unitipentrusanatate.ro   (denumit în continuare “Termeni și Condiții”) stabileste care sunt condițiile în care orice persoană poate vizita ori accesa site-ul unitipentrusanatate.ro, ori poate utiliza în orice mod serviciile sau produsele oferite sau comercializate prin intermediul site-ului. În înțelesul Termenilor și Condițiilor:

Site – înseamnă în continuare site-ul de internet  unitipentrusanatate.ro
Produse și Servicii – orice produs sau serviciu menționat în Comandă (produse, servicii de donații, contribuții la proiectele asociației)

Comandă – un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între asociație și utilizator prin care acesta din urmă își exprimă intenția de a achiziționa anumite Produse și/sau Servicii și să facă plata acestora.
Utilizatorul – înseamnă în continuare orice persoană care vizitează sau accesează site-ul, care își crează cont pe site sau care dorește să utilizeze în orice mod sau utilizează efectiv serviciul.
Beneficiar – ASOCIATIA ROTARY CLUB BAIA MARE, CUI 10688773, Baia Mare, Unirii, Nr 11, jud. Maramureș.
Contract – O Comandă confirmată de către Utilizator, prin care este de acord să acceseze, să achiziționeze, să primească și să facă plata Produselor și/sau Serviciilor oferite de către Asociație.

2.Comandă: Prin finalizarea Comenzii, Cumpăratorul consimte că toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumpărare/donație, etc., sunt corecte, complete și adevărate la data plasării Comenzii.

Prin finalizarea Comenzii, Utilizatorul se declară de-acord ca un reprezentant unitipentrusanatate.ro să îl contacteze prin orice mijloc disponibil convenit de către Părți (e-mail/telefon) pentru confirmarea personală a Comenzii.

unitipentrusanatate.ro poate refuza o Comandă în urma unei notificări prealabile adresate Utilizatorului, fără a exista obligații între părți și fără ca o parte sa poată pretinde daune, pentru următoarele situații:

 • eșuarea / invalidarea tranzacției online;
 • neacceptarea de către banca emitentă a cardului Utilizatorului / a tranzacției;
 • date incomplete sau incorecte ale Utilizatorului;
 • activitatea Utilizatorului poate produce daune site-ului sau partenerilor;
 • alte motive obiective: în cazul în care nu garantează ca modul de plată este valid și că nu este obținut printr-o metodă frauduloasă sau există suspiciuni cu privire la modalitatea de plată.
 1. Înregistrarea

Donațiile se pot face și fără creearea unui cont pe site.  Dacă totuși doriți, pentru crearea unui cont pe site-ul unitipentrusanatate.ro, Utilizatorul este obligat să folosească o adresă de e-mail validă. unitipentrusanatate.ro poate refuza cererea de înregistrare a Utilizatorului în situațiile în care constată că acesta a utilizat informații neconforme cu realitatea sau folosește serviciile într-un mod neconform cu uzanțele normale.

2. Metode de plată

 Produsele și serviciile oferite de  unitipentrusanatate.ro  se pot efectua prin card de credit/debit sau transfer bancar/ordin de plată. Dacp ați selectat card de credit/debit ca metodă de plată, este necesar să completați un formular cu datele despre acesta. Dacă tranzacția prin card a fost reușită, următorul ecran vă multumește pentru comanda pe site-ul nostru și vă oferă informațiile relevante pentru comandă.  Serviciile/produsele oferite pe acest website pot fi plătite online prin intermediul serviciilor de plăți on-line e-commerce oferite de http://www.mobilpay.ro

Riscurile asociate unei plăți on-line sunt:

 • Datele personale introduse de dumneavoastră pentru completarea comenzii să intre în posesia unor terte părți și să fie abuziv folosite. ASOCIATIA ROTARY CLUB BAIA MARE protejează informaţiile contului dvs. de accesarea, utilizarea sau dezvăluirea neautorizată. Trebuie să introduceţi numele de utilizator şi parola de fiecare dată când doriţi accesarea informaţiei din contul dvs. sau pentru a opera tranzacţiile online. Niciodată să nu oferiţi detaliile contului dvs. altei persoane. Dacă sunteţi îngrijorat că parola dvs. a fost compromisă, o puteţi schimba în orice moment doriţi, de îndată ce aţi accesat contul. Accesarea contului dvs., detaliile personale şi toate tranzacțiile sunt protejate prin tehnologia 3D Secure, o tehnologie de autentificare care folosește criptarea oferită de Secure Sockets Layer (SSL).
 • Datele dumneavoastră în cazul plăților prin card bancar – număr de card, data expirării, etc. – să intre în posesia unor terțe părți și să fie abuziv folosite. În cazul sistemului “3-D Secure” aplicat de către http://www.mobilpay.ro/ plată cu carduri Visa sau MasterCard, nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici-un moment de timp, pe serverele noastre, acestea fiind direct introduse pe platforma de plăți a http://www.mobilpay.ro/ după caz. În plus, în cazul în care cardul dumneavoastră a fost emis de către o bancă certificată în sistemul “3-D Secure”, autorizarea tranzacției se face doar după autentificarea dumneavoastră în acest sistem – introducerea unui cod/parolă secretă știută numai de dumneavoastră , similar codului PIN la tranzacțiile de la ATM. Citiți “Verified by Visa” și “SecureCode” pentru detalii complete legate de sistemul “3-D Secure”.
 • Serviciul de acceptare la plata cardurilor presupune plata, de către Banca Acceptatoare, a unor comisioane către Banca Emitentă a cardurilor. Aceste comisioane, precum și regulile de acceptare la plata a cardurilor, pot fi consultate pe site-urile următoare:
  MasterCard: http://www.mastercard.com/ro/merchant/index.html
  Visa: http://www.visaeurope.com/aboutvisa/overview/fees/main.jsp

3. Reclamații

 Echipa  unitipentrusanatate.ro  face eforturi pentru a se asigura că produsele și serviciile oferite sunt de cea mai înaltă calitate. Totuși, dacă există probleme cu serviciile comandate, vă rugăm să ne contactați pe email la adresa: contact@unitipentrusanatate.ro

4. Securitate

Dacă utilizați Site-ul sunteți răspunzător pentru asigurarea confidențialității datelor privitoare la contul dumneavoastră de acces, cum ar fi numele de utilizator și parola și sunteți de acord să vă asumați întreaga responsabilitate pentru activitățile/acțiunile desfășurate pe Site cu contul și parola dumneavoastră. În cazul în care suspectați că, din diverse motive imputabile sau nu dumneavoastră, confidențialitatea acestor date de acces a fost compromisă, veți notifica imediat ASOCIATIA ROTARY CLUB BAIA MARE. Efectuarea de operațiuni neautorizate asupra acestui site și tentativa de efectuare a acestora, incluzând fără a se limita la: utilizarea abuzivă, utilizarea frauduloasă, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informații în vederea comercializării lor, blocarea accesului, șamd, vor fi pedepsite conform legii.

 1. Minori  –  ASOCIATIA ROTARY CLUB BAIA MARE nu vinde produse și/sau servicii care să fie cumpărate de către minori. ASOCIATIA ROTARY CLUB BAIA MARE  poate vinde sau încasa contravaloarea unor servicii destinate minorilor, dar achizitionate de către un adult. 
 2. Drepturile asupra conținutului Site-ului Continutul paginilor website-ului unitipentrusanatate.ro este protejat de legile dreptului de autor. Toate drepturile sunt rezervate ASOCIATIA ROTARY CLUB BAIA MARE S.R.L.
 3.  Nota de informare privind protecția datelor personale 
  Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice ASOCIATIA ROTARY CLUB BAIA MARE S.R.L. are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.
  ASOCIATIA ROTARY CLUB BAIA MARE  poate colecta de la dumneavoastră date cu caracter personal, dar numai cu acordul dumneavoastră și dacă ni le furnizați voluntar.

Formularul de înregistrare prezentat pe site-ul unitipentrusanatate.ro  cere informații prin care puteți fi identificat sau prin care vă putem contacta. Folosim datele cu caracter personal colectate în următoarele scopuri:
-pentru a ne asigura că pagina de web este relevantă nevoilor dumneavoastră.
-pentru a livra servicii precum oferte de preț, confirmarea comenzilor.
-pentru a ne ajuta să cream și să publicăm conținutul cel mai relevant pentru dvs.
-pentru a asigura accesul la secțiuni cu acces limitat ale site-ului (comenzi, rezervări, plăți online etc.)
Atunci când suntem solicitați să furnizăm date cu caracter personal sau ni se permite acest lucru, vor fi dezvaluite doar acele date necesare îndeplinirii obiectului solicitării. ASOCIATIA ROTARY CLUB BAIA MARE nu vinde, schimbă sau închiriază date cu caracter personal către terți.

 1. Utilizarea datelor statistice și datelor anonime
  ASOCIATIA ROTARY CLUB BAIA MARE poate folosi datele statistice sau datele anonime rezultate în urma prelucrării în calitatea sa de operator în următoarele scopuri:
  – realizării de analize/rapoarte;
  – realizării de informări;
  – publicării, promovării, ofertării produselor/serviciilor oferite de către ASOCIATIA ROTARY CLUB BAIA MARE.

Neacceptarea acestor Termeni și Condiții ori a oricărei prevederi din aceștia, după cum sunt formulați în prezentul act, atrage obligația Utilizatorului de a înceta de îndată accesarea Site-ului; accesarea sau vizitarea în continuare a Site-ului, a oricărei pagini din acesta și / sau utilizarea Serviciului, precum și a oricărei componente a acestora constituie o acceptare în întregime și necondiționată a Termenilor și Condițiilor și a oricărei prevederi din acestia.

ASOCIATIA ROTARY CLUB BAIA MARE, în calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului unitipentrusanatate.ro își rezervă dreptul de a schimba și actualiza în orice moment continutul acestui website, precum și Termenii și condițiile de utilizare, fără nici un fel de notificare prealabilă. De aceea, vă rugăm să vizitați periodic această secțiune pentru a verifica termenii și condițiile pe care ați agreat să le respectați.